Antiperspirant spray

Antiperspirant spray

Deodorant, roll-on eller antiperspirant spray kan virke det samme ved første øjekast.

Men de har faktisk helt andre funktioner og lidt forskellige måder at implementere dem korrekt på.

Deodoranter arbejder for at bekæmpe kropslugt, der opstår, når sved blandes med bakterier, der findes på huden. På den anden side har antiperspirantprodukter til formål at blokere svedkirtlerne direkte og anbefales til personer, der har svedproblemer. De fleste antiperspiranter giver også lugtbeskyttelse.

Hvor længe skal man påføre antiperspirantspray

Brugen af ​​antiperspirantspray bør ikke overdrives. Faktisk behøver du kun et tyndt lag antiperspirant for at få den fulde effekt. Påfør blot et tyndt lag antiperspirantspray for at tørre armhulerne helt. Du kan bruge den, når du har sikret dig, at dine armhuler er 100 % tørre efter brusebad.

Hvornår skal man påføre antiperspirant?

Påfør din antiperspirant om natten. Det tager tid for antiperspiranten at træde i kraft. Når du påfører det om morgenen, begynder du at svede, før det begynder at virke, og det vil fjerne sveden.

Hvis du påfører antiperspirantsprayen før du går i seng om natten:

Mens du sover, lader du antiperspiranten tage fat.

Hvis du ikke lider af nattesved, er svedkirtlerne mindre aktive om natten, hvilket vil forhindre, at antiperspirantens effekt aftager. Livben antiperspirant spray er designet til at holde sig aktiv i 24 timer. Påføring af antiperspirant før du går i seng om natten vil reducere svedtendens hele den næste dag.

Du kan også tilføje endnu et tyndt lag antiperspirant, når du vågner og lade det tørre, inden du tager tøj på.

Påføring af spray antiperspirant

Ryst dåsen, før du påfører antiperspirantsprayen. Hold dåsen 15 cm fra din armhule for at få den rigtige påføring. Det er tilstrækkeligt at sprøjte antiperspirantsprayen en eller to gange.