Hudblekingskremer?

Hudblekingskremer?

Det er drømmen til mange mennesker å bli kvitt aldersflekker, å si farvel til ufullkommenheter etter graviditeten på toppen av hånden, kinnene eller pannen, og til og med å få jevnere hud.

Ønsker du hud med en strålende, balansert glød? Da er produkter med hudblekende effekt ideelle for deg.

Mange setter likhetstegn mellom begrepet "bleking" med bleking. Dette er imidlertid en feil. Kjemisk hudbleking refererer til et medisinsk inngrep på tennene eller huden, mens produkter med blekende effekt virker balanserende og korrigerer områder av huden som er påvirket av aldersflekker, pigmentforstyrrelser eller lignende.

Derfor betyr bleking å skape en jevn hudtekstur og ikke bleke i det hele tatt. Disse ansiktskremene brukes til å gjøre huden jevnere, revitalisere mat hud, redusere ufullkommenhet og gjøre huden strålende.

Det er ikke uvanlig at huden virker matt og matt på grunn av miljøfaktorer som skadelige UV-stråler, stress og forurensning. Pigmenteringsflekker eller ufullkommenheter bidrar også til ujevn hudtone. Kvinner bør motstå disse symptomene og bruke blekeprodukter i sin daglige hudpleie. De aktive ingrediensene som finnes i disse produktene er hovedsakelig basert på naturlige og urteformler og ingredienser.

Vitamin C, niacinamid, lakrisrot eller fruktekstrakter er aktive ingredienser som bidrar til regenereringsprosessen av huden og som også virker stimulerende. Ingen ingredienser brukes til å bleke hudpigmentering eller til og med fjerne partikler fra den.

Whitening behandlinger, forankret i asiatisk kosmetikk, har vært en del av den daglige rutinen til asiatiske kvinner i årevis. En jevn og tynn hudfarge er skjønnhetsidealet her. Disse produktene har lenge revolusjonert det globale kosmetikkmarkedet. Nedenfor vil vi forklare hvordan du bruker ulike pleieprodukter riktig.

Lider du også av skitten og tynn hud i ansiktet? Derfor anbefales det først å bruke en skånsom peeling for å fjerne døde celler som gjør huden blek. Møt Livben Skin Whitening Cream. Ved svært dårlig og ujevn hudtekstur anbefaler vi å påføre hudblekekremen to ganger om dagen etter å ha renset ansiktet.

Lightening Creams: Hudpigmentering

Lyskremer har som mål å gjøre huden klarere, enten lokalt på små områder eller som helhet. De virker med forskjellige former for virkning på melanin, pigmentet i huden.

Imidlertid er rollen til dette verdifulle pigmentet viktig. Alle vet at huden blir brun når den utsettes for sol. Ved eksponering for UV-stråler utløses en mekanisme for å aktivere produksjonen av melanin, som deretter ledes til de øvre lagene av epidermis. Melanin fungerer dermed som en naturlig fotobeskytter.

Kommersielt tilgjengelige blekekremer er imidlertid ikke alltid ufarlige, og noen kan til og med være svært helsefarlige. Hva inneholder de og hvordan brukes de? I denne artikkelen forteller vi deg alt.

Bruk av hudblekende kremer

Hudblekingskremer påføres morgen og kveld på området som skal blekes. Det tar flere uker med behandling på rad for å se de første resultatene.

Bruk av UV-beskyttelse med en indeks på minst 20 er viktig, selv om vinteren.

Virkningsprinsipper for hudblekingskremer

De aktive ingrediensene som finnes i hudblekingskremer er av tre typer:

Aktive naturlige hemmere av tyrosinase, enzymet som er ansvarlig for melaninsyntesen,

En skånsom peeling som gradvis fjerner de overfladiske lagene av huden som er påvirket av pigmentering,

Aktive ingredienser som virker lysnende på huden.

Farene ved hudblekingskremer

Ikke alle lyskremer er ufarlige. Noen aktive ingredienser, som kortikosteroider og hydrokinon, er til og med helsefarlige.

kortikosteroider

Noen kortisonbaserte kremer er avledet fra deres primære terapeutiske indikasjon og brukes for deres blekende effekt på huden.

I deres resept skal disse produktene bare brukes i noen få dager. Imidlertid bruker de som ønsker å lysne hudfargen sin i måneder eller år. I det lange løp blir huden tynnere, mister tonen, blir slapp og flekkete, og immuniteten svekkes.

I tillegg utvikler produktet sykdommer som diabetes og hypertensjon ved å gå inn i blodet, som hos personer som får oral eller intravenøs kortisonbehandling.

hydrokinon

Hydrokinon er et produkt som lysner huden ved å hemme tyrosinase, enzymet som er ansvarlig for melaninsyntesen.

Siden 2000-tallet har hydrokinon blitt ansett som kreftfremkallende og skadelig for både menneskers helse og miljøet. Av denne grunn har den blitt fjernet fra vanlige kosmetiske preparater.

Trygge ingredienser i hudblekingskremer

Selvfølgelig er det trygge ingredienser som virker for å lysne huden. Dette er milde avfargingsmidler basert på fruktsyrer eller vitaminer.

Naturlige tyrosinasehemmere

Arbutin kommer fra bladene til lyng eller blåbær. Det er et derivat av hydrokinon, men bedre åog forårsaker mindre skade på huden.

Resveratrol fra hvit morbær og druer er også en hemmer av melaninproduksjonen. Den har også veldig gode anti-radikale egenskaper.

Eksfolianter

Glykolsyre kommer fra sukkerrør, druer og rødbeter.

Kojic syre kommer fra noen sopp.

lysende midler

Glabridin fra lakris, fytinsyre fra hvete, havre eller bygg, og vitamin C har både lysnende og betennelsesdempende egenskaper.