Komunikimi

Forma e Kontaktit

Mund të na shkruani për të gjitha pyetjet, komentet dhe sugjerimet tuaja.

Dyqani ynë

Adnan Kahveci Mh. Kurtuluş Cd. City 34 Sitesi No:26/2 A2 Blok Dükkan 2 Beylikdüzü - İSTANBUL Telefoni: 0531 033 34 43