Përzgjedhja e parfumeve për femra

Përzgjedhja e parfumeve për femra

Nëse parfumi përfaqëson dhuratën ideale dhe përgjithësisht është i pëlqyer, zgjedhja nuk është aq e lehtë.

Në të vërtetë, zgjedhjet e disponueshme për ju në këtë fushë janë veçanërisht të gjera dhe të dini se cilës aromë t'i drejtoheni mund të jetë një dhimbje koke e vërtetë.

Një simbol i feminitetit, parfumi konsiderohet nga shumë gra si një nënshkrim shumë personal. Parfumi është një produkt me një fuqi shumë të fortë evokuese që pasqyron personalitetin tonë. Prandaj, në zgjedhjen e një esence femërore merren parasysh parametra të ndryshëm. Ne kemi krijuar disa udhëzime për ju për t'ju ndihmuar të shihni më qartë...

Çfarë parfumi të zgjidhni për një grua sipas moshës?

Gjëja e parë e rëndësishme që duhet marrë parasysh kur zgjidhni një parfum është mosha e personit që e përdor atë. Në të vërtetë, për një vajzë të re nuk do të zgjidhni të njëjtën aromë për një grua rreth të gjashtëdhjetave. Personaliteti i tij nuk është më i njëjtë dhe për këtë arsye parfumi i tij duhet të përputhet me pritshmëritë e tij.

Aroma e një adoleshenteje apo vajze të re

Mosha e pubertetit konsiderohet një fillim i vërtetë i nuhatjes. Zakonisht ne zgjedhim parfumin tonë të parë në këtë moment të jetës sonë. Në përgjithësi, këto gra të reja preferojnë aromat e mprehta dhe gustator në vend të aromave të freskëta dhe të lehta. Aromat e ëmbla janë veçanërisht të njohura në këto mosha!

Parfum i një gruaje 20 vjeçare

Në moshën 20-vjeçare, personalitetet zbulojnë vetveten. Megjithatë, nëse adoleshenca dhe fëmijëria tashmë duken kaq të largëta, mosha e rritur ende nuk është vendosur plotësisht. Prandaj, parfumi duhet të zbulojë këtë paradoks dhe të mbajë njëfarë indiferencë, ndërkohë që pohon sensualitetin e ri të kësaj gruaje në krijim. Për freskinë e tyre dhe që të kujtojnë pranverën në përgjithësi preferohen aroma me lule.

Parfumi i një gruaje 30 vjeçare

30 vjet, koha për të joshur. Femrat janë në kërkim të aromave që mund të rrisin tërheqjen e tyre seksuale. Misteri dhe sensualiteti janë tipare të personalitetit të tyre që pohojnë veten dhe duhen theksuar. Për këtë, familja e qelibarit është veçanërisht e popullarizuar. Erëzat janë shumë të suksesshme në pasqyrimin e entuziazmit dhe dinamizmit të viteve të tridhjeta duke ruajtur një pjesë shumë të rëndësishme të elegancës.

Parfumi i një gruaje 40 vjeçare

Është koha të pyesni veten. Burrat nuk janë më të prekurit dhe jo vetëm nga kjo krizë e vogël jetësore. Këto mosha shprehin nevojën për një ndryshim tek shumica e njerëzve dhe kjo ndikon edhe në zgjedhjen e tyre të parfumit. Harrojeni parfumet më të shitura dhe zgjidhni aromat e veçanta të parfumerëve diskrete.

Parfumi i një gruaje 50 vjeçare

50 është mosha kur arrin kulmin e karrierës. Për më tepër, vitet sjellin privilegjin për t'u njohur më mirë me njëri-tjetrin. Njerëzit në të pesëdhjetat e dinë se çfarë duan dhe shpesh kanë parfume kulti. Esencat e preferuara në vitet 50 duhet të shërbejnë për të nxjerrë në pah elegancën dhe karizmin e femrave, pa lënë mënjanë anën e tyre joshëse. Preferohen veçanërisht shijet e frutave.

Parfum i një gruaje 60 vjeçare

Ndërsa i afrohemi të gjashtëdhjetave, nuk është e pazakontë t'i drejtohemi klasikëve të mëdhenj të parfumerisë. Esencat, të cilat ne i konsiderojmë të vjetëruara, duket se marrin kuptim të plotë papritmas. Hunda ka tendencë të hollohet me kalimin e kohës. Ne i vlerësojmë ato vetëm me vlerën e tyre të drejtë.

Parfumi i një gruaje 70 vjeçare

70 vjet është një moment kyç në ekzistencën tonë që shpesh është sinonim i ndarjes. Kjo dekadë shënohet nga pasardhësit, dhe më pas parfumi mund të bëhet një transmetim ndër brezash. A keni ndjerë ndonjëherë një aromë që ju kujton një emocion të zhytur thellë në shpirtin tuaj? Mos harroni se parfumi i përdorur nga një grua në moshën 70-vjeçare mund të gdhendet përgjithmonë në kujtesën e atyre që e rrethojnë.

Parfumi i një gruaje 80 vjeçare

Së fundi, 80 vjeç është shpesh një kohë nostalgjie. Parfumi vepron si një gjurmë e vërtetë e kohës së kaluar. Ajo ngjall një mjedis, një emocion, një person ose një moment të saktë të qenies sonë. Na kthen në një lumturi të kaluar dhe bëhet një lloj fshikëz ngushëllues. Pastaj është një pjesë intime e personalitetit të gruas që e preferon atë.

Çfarë lloj parfumesh për një grua natyrale?

Nëse jeni person fizik, ju rekomandojmë t'i drejtoheni notave me lule, pikante ose frutash. Natyra është aleati juaj! Zgjidhni vetëm esenca transparente dhe të ajrosura që do të përforcojnë origjinalitetin dhe freskinë tuaj.

Çfarë lloj parfumesh për një grua të zgjuar?

Sidomos nëse jeni të zgjuar, pse të mos ngjallni pyetje dhe mister me parfumin tuaj? Për të paralajmëruar ata që ju rrethojnë, drejtohuni te esencat e veçanta që shpesh përdorin përbërës jokonvencionale.

Çfarë lloj parfumesh për një grua misterioze?

Për të theksuar anën tuaj misterioze dhe joshëse, do t'ju duhet të luani me shqisat shqetësuese. Për këtë, parfumet e qelibarit do të jenë aleati juaj. Shpesh aromat pluhurore, shtazarake dhe vanilje i nxisin njerëzit që të afrohen më shumë me ju dhe duan të dinë më shumë për ju.

Çfarë lloj parfumesh për një ëndërrimtar?

Jeni dikush me kokën në re? Në këtë rast, jepni përparësi parfumeve në imazhin tuaj që janë disi ëndërrimtarë dhe të ngulitur në një regjistër poetik. Shijoni shijet e frutave me lule dhe të ajrosuraZgjidhni aromat që zgjojnë dëshirën dhe zgjojnë imagjinatën.

Çfarë lloj parfumesh për një grua biznesi?

Mbi të gjitha, nëse jeni një dashnor i karrierës, parfumi juaj duhet t'i shërbejë qëllimit tuaj dhe të nxjerrë në pah karizmin tuaj natyral. Ju e dini se çfarë dëshironi dhe vendosmëria juaj duhet të ndihet në çdo hap që hidhni. Pse të mos provoni një parfum që i përket familjes së lëkurës? Ajo mbetet shumë femërore dhe joshëse duke ruajtur një sofistikim shumë profesional.

Çfarë lloj parfumesh për një shakaxhi?

A jeni gjithmonë gati për t'u përgjigjur dhe me djallëzi për t'i bërë ata që ju rrethojnë të qeshin? Në parfumin tuaj duhet të vihet re spontaniteti juaj dhe gëzimi i jetës. Preferoni aroma të gëzuara dhe argëtuese që janë sinonim i gëzimit të jetës. Ju jeni një grua që e shijoni jetën në maksimum dhe kjo kalon përmes një parfumi djallëzor. Shijet e frutave gustator mund t'ju bëjnë të lumtur.